Polexinvest Undersøgelse og Information

Hvem er Polexinvest? er polexinvest reel en International Business Company på Belize, som de hævdede?. OK, lad os prøve at se og få mere information om denne HYIP.

PolexInvest Inc - hævdede have et certifikat siden September 18, 2006, men påstod og benægtet af Belize International Financial Services Commission (22. november 2007).

[Widget: ad_unit-1260415188]

http://www.ifsc.gov.bz/notices.html

ADVARSEL MEDDELELSE

POLEXINVEST INC.

Det er anmeldt til generel information, POLEXINVEST INC. ikke er godkendt af International Financial Services Commission eller enhver anden kompetent myndighed i Belize til at deltage i aktiviteterne i forex handelssystem eller andre internationale finansielle tjenesteydelser.

Alle berørte personer bliver bedt om at tage til efterretning og udvise forsigtighed.

Gian C. Gandhi
Generaldirektøren
International Financial Services Commission

Jeg er enig med denne erklæring: Polexinvest er reel ponzi (her er vi i HYIP arena). Så mange HYIPs er ponzi! (Hvorfor skal jeg investere?) Ponzi? Så hvad. Så længe ponzi og svindlere er omkring, kan vi tjene penge. Hvis du er bange for at miste penge, forlader vores overvågning site nu. Taber penge er nøglen, og de redskaber, til at opbygge en bedre spredning af investeringer plan.

Nu, lad os prøve at få mere vækst og rejsen polexinvest. Polexinvest registreret deres domæne (polexinvest.com) den 16 september, 2007. Kig på de gamle (første) domænenavn registreret af polexinvest

Domain Name: POLEXINVEST.COM
Justitssekretær: Enom, INC.
Whois Server: whois.enom.com
Henvisning URL: http://www.enom.com
Navn Server: NS2.BLOCKDOS.NET
Navn Server: NS3.BLOCKDOS.NET
Navn Server: NS5.BLOCKDOS.NET
Status: clientTransferProhibited
Status: clientHold
Opdateret Dato: 17-Jan-2008
Creation Date: 16-Sep-2007
Udløbsdato: 16-September-2010

Registrering leveres af: NameCheap.com
Kontakt: support@NameCheap.com
Besøg: www.NameCheap.com

Domænenavn: polexinvest.com

Registrant Kontakt:
PolexInvest Inc.
Alberto Santos (polexinvest@safe-mail.net)
+501.2235027
Fax: +501.2235027
Marina Towers, 402, Newtown Kaserne
Belize City, Belize City 667
BZ

Netværk Whois record

Har du ikke en IP-adresse, som at få et referat
DNS-registreringer

DNS forespørgslen for polexinvest.com returnerede en fejl fra serveren: NameError

Ingen poster at vise
Traceroute

Har du ikke en destination IP-adresse
Service scanning

Har du ikke en IP-adresse til at scanne for tjenesteydelser.

Så jeg er enig: polexinvest oprettet den 16 september 2007

6 oktober, 2007 - Noteret på hyip skærme
22 November 2007 - Advarsel meddelelse fra Belize International Financial Services Commission.

Becareful, Ikke mange Ponzis tendens til at vare længe med en officiel advarsel :

17. januar 2008 - Website ned , e-mail fiasko, dns fejl
"Dette er en automatisk genereret Delivery Status Anmeldelse. Leveringen til følgende modtager ikke permanent:
admin@polexinvest.com
Tekniske detaljer om permanent fiasko:
PERM_FAILURE: DNS Fejl: Domænenavnet blev ikke fundet

18 januar, 2008 - Nyt domænenavn registreret af polexinvest
Domain Name: POLEX-INVEST.COM
Justitssekretær: Enom, INC.
Whois Server: whois.enom.com
Henvisning URL: http://www.enom.com
Navn Server: NS2.BLOCKDOS.NET
Navn Server: NS3.BLOCKDOS.NET
Navn Server: NS5.BLOCKDOS.NET
Status: ok
Opdateret Dato: 18-Jan-2008
Creation Date: 18-Jan-2008
Udløbsdato: 18-Januar-2011

19 januar 2008 - Site tilbage med andet domæne: polex-invest.com. De aldrig tage [igen] deres brand i domænenavnet (jeg ved ikke hvorfor, men ... .. det er HYIP). Deres eGold nummer også ændret sig

4 februar 2008 - der »sa problem at acces siden, men stadig betaler

Læs venligst polexinvest inkl regler og vilkår, før du foretager en indbetaling:
Du accepterer at kun investere penge, du har råd til at tabe. Du forstår, at i alle investeringsaftaler tidligere resultater er ingen garanti for den samme fremtidige præstationer. Enhver investering kan mislykkes på ethvert tidspunkt. Venligst investere på egen risiko.

Lyder fair så ingen dem vil klage over at tabe penge, som de er blevet advaret.

Indgående søgetermer for artiklen:

returnerede en fejl fra serveren: NameError panamoney ADVARSEL MEDDELELSE Gian c gandhi serveren returnerer navnet fejl under hentning af SOA

5 Svar til "Polexinvest Undersøgelse og Information"

  1. Polexinvest Undersøgelse og Information »Pramudita's Network siger:

    [...] Fortsætte her Top indgående ransage betalingsbetingelser nemlig indeværende opstille Seneste indlæg fra hver CategoryBeauty og Beautiful: [...]

  2. [...] Polexinvest et af de mest berømte hyip programmer blandt de hyip spillere nu. Theyâ € ™ ve kørt i omkring 6 måneder med en meget god præstation. I løbet af disse 6 måneder polexinvest altid betale deres investorer til tiden og altid give en fremragende præstation. Deres hjemmeside er hostet på en meget god server er beskyttet med en meget velrenommeret (og dyrt) anti ddos service. [...]

  3. Oscar siger:

    el dia jueves 14 de febrero, deberían haber pagado una provision y NO lo hicieron.
    Mi inversion termino el dia Viernes 15 de febrero y hasta la fecha ingen Han depositado ... ..

    NO responden el correo de contacto.

  4. Rich siger:

    Polex-Invest har betalt og er i øjeblikket blandt de »tillid« sites. Man bør ikke drage forhastede konklusioner uden at kende de faktiske omstændigheder, som de virkelig er. Antagelser kan være forkert !!!!!

  5. Richard siger:

    Det må konkluderes, at Minvestment ikke kommer tilbage, nogensinde eller måske i forklædning. De stjal vores cash, håb, drømme, hjerter og det hele. Skam, at de spillede sig ud så længe og på randen af en lang række 150 dage udbetaling! Måske skulle vi komme ind på ikke-hyips, der får passive langsigtede overskud uden at sælge, ingen ansættelse, intet salg hvilestykker

Efterlad et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.