Polexinvest šetření i informace

Kdo je Polexinvest? je polexinvest reálné Mezinárodní obchodní společnost v Belize, jak tvrdili,?. OK, pojďme se pokusit vidět a získat více informací o tomto HYIP.

PolexInvest Inc - tvrdil, mít osvědčení od 18.září 2006, ale tvrdil, a popřel Belize mezinárodních finančních služeb komise (22. listopadu 2007).

[Widget: ad_unit-1260415188]

http://www.ifsc.gov.bz/notices.html

Výstražné upozornění

POLEXINVEST INC

To je oznámeno na obecné informace, které POLEXINVEST INC není držitelem licence na mezinárodních finančních služeb Komise nebo kterýkoli jiný příslušný orgán v Belize, aby se zapojily do podnikání forex obchodování, nebo jakékoli jiné mezinárodní finanční služby.

Všechny dotčené osoby jsou vyzvány, aby vzaly na vědomí a buďte nanejvýš opatrní.

Gian C. Gandhi
Generální ředitel
Mezinárodní finanční služby Komise

Souhlasím s tímto prohlášením: Polexinvest je skutečný Ponzi (zde jsme v HYIP Arena). Tolik HYIPs jsou Ponzi! (Proč musím investovat?) Ponzi? Tak co. Tak dlouho, jak Ponzi a podvodníky jsou v okolí, můžeme vydělat peníze. Pokud jste se bojí přijít o peníze, opustíte naše monitorovacím místě nyní. Ztráta peněz je klíčem a zařízení budovat lepší diverzifikaci investic plánu.

Nyní si to zkuste, abyste získali více růst a cestu polexinvest. Polexinvest registrovány domény (polexinvest.com) 16. září 2007. Podívejte se na na staré (první) jméno domény zaregistrovány polexinvest

Domain Name: POLEXINVEST.COM
Kanceláře: eNom, Inc
Whois Server: whois.enom.com
Postoupení URL: http://www.enom.com
Název serveru: NS2.BLOCKDOS.NET
Název serveru: NS3.BLOCKDOS.NET
Název serveru: NS5.BLOCKDOS.NET
Status: clientTransferProhibited
Status: clientHold
Aktualizováno Datum: 17-leden-2008
Datum vytvoření: 16-září-2007
Datum platnosti: 16-září-2010

Registrace služby poskytované: NameCheap.com
Kontakt: support@NameCheap.com
Navštivte: www.NameCheap.com

Doménové jméno: polexinvest.com

Registrant Kontakt:
PolexInvest Inc
Alberto Santos (polexinvest@safe-mail.net)
+501.2235027
Fax: +501.2235027
Marina Towers, 402, Newtown kasárnách
Belize City, Belize City 667
BZ

Síť Whois záznamů

Nemáte IP adresu, u nichž se dostat záznam
DNS záznamy

DNS dotaz na polexinvest.com vrátil chybu ze serveru: NameError

Žádné záznamy k zobrazení
Traceroute

Nemáte cílové IP adresy
Service scan

Nemáte adresu IP pro skenování za služby.

Tak jsem se shodují: polexinvest vytvořena dne 16.září 2007

06.10.2007 - Kótované na HYIP monitory
22. listopadu 2007 - upomínky Belize mezinárodních finančních služeb komise.

Becareful, ne mnoho Ponzis bývají dlouhé, s oficiální varování :

17. ledna 2008 - Webové stránky dolů , email selhání, dns chyba
"Toto je automaticky generované Delivery Status Notification. Dodávka do následující příjemci nepodařilo trvale:
admin@polexinvest.com
Technické údaje o trvalém selhání:
PERM_FAILURE: DNS Chyba: Doménové jméno není nalezeno

18 leden 2008 - nový název domény registrovány polexinvest
Domain Name: POLEX-INVEST.COM
Kanceláře: eNom, Inc
Whois Server: whois.enom.com
Postoupení URL: http://www.enom.com
Název serveru: NS2.BLOCKDOS.NET
Název serveru: NS3.BLOCKDOS.NET
Název serveru: NS5.BLOCKDOS.NET
Status: ok
Aktualizováno Datum: 18-leden-2008
Datum vytvoření: 18-leden-2008
Datum platnosti: 18-leden-2011

19 leden 2008 - Site zpět s dalšími domény: polex-invest.com. Nikdy se [opět] svou značkou v názvu domény (nevím proč, ale ... .. to je HYIP). Jejich eGold číslo změnilo příliš

04.02.2008 - tam "sa problém Přístup na stránku, ale stále platí

Prosím přečtěte si polexinvest vč pravidla a podmínky, než uděláte vklad:
Souhlasíte, že budete jen investovat peníze, které si můžete dovolit ztratit. Berete na vědomí, že ve všech investičních opatření výkonnost v minulosti není zárukou stejného budoucí výkonnosti. Jakákoliv investice může selhat kdykoli. Prosím investovat na vlastní riziko.

Zní to reálné, takže žádný z nich bude stěžovat na ztrátu peněz, byli varováni.

Vcházející Hledat článku:

vrátil chybu ze serveru: NameError panamoney varovné upozornění Gian c Gandhi server vrátí jméno Chyba při načítání SOA

5 Reakce na "Polexinvest šetření i informace"

  1. Polexinvest šetření i informace »Pramudita Network říká:

    [...] Pokračujte zde Nejlépe příchozí vyhledávací termíny pro tento post Poslední příspěvek Z každé CategoryBeauty a krásný: [...]

  2. [...] Polexinvest jeden z nejslavnějších HYIP programů mezi HYIP hráči nyní. Theyâ € ™ ve been běh po dobu asi 6 měsíců s velmi dobrým výkonem. Během těchto 6 měsíců polexinvest vždy platit své investory včas a vždy dávají vynikající výkon. Jejich internetové stránky jsou hostované na velmi dobré server chráněny velmi renomovaných (a drahých) proti DDoS služby. [...]

  3. Oscar říká:

    el dia jueves 14 de febrero, Deberian Haber pagado una Komise y NO lo hicieron.
    Mi inverze termino el dia viernes 15 de febrero y Hasta la fecha žádná han depositado ... ..

    NO responden El Correo de contacto.

  4. Rich říká:

    Polex-Invest se věnuje a je v současné době mezi 'důvěryhodný' lokalit. Jeden by neměl ukvapené závěry, aniž by věděl skutečnosti tak, jak skutečně jsou. Předpokladů může být špatně !!!!!

  5. Richard říká:

    Je nutno konstatovat, že Minvestment se nevrátí, nikdy nebo možná v přestrojení. Ukradli naše peníze, naděje, sny, srdce a všechny. Škoda, že oni hráli to tak dlouho, a na pokraji řady 150 den výplaty! Možná bychom měli dostat na non-hyips, který se pasivní dlouhodobý zisk bez prodávat, ne nábor, žádný prodej uzávěry

Dovolená jeden Namítat

Musíte být přihlášen , abyste mohl psát komentář.